Cage Warriors Academy 2 Main Poster

De 2de Cage Warriors Academy Lowlands event is aangekondigd

Op 1 Oktober werd het eerste evenement gehouden in Sportcentrum Sportvision in Eindhoven.

Maar liefst 27 partijen stonden op de kaart met 2 pro partijen aan top van het evenement. Het hele evenement zal deze maand te zien zijn op Dutch Fight Network. Maar voordat we even hebben kunnen rusten is het 2de evenement al aangekondigd. Met 2 partijen op de poster.

Als eerst Mohamed Tini vs Jermain van de Weerdt. Tini (2-0-0) is on a roll sinds zijn laatste paar gevechten door zijn gegaan. Met heel wat afzeggingen op zijn sleave stapte hij afgelopen weekend in de kooi bij Levels Fight League 6 in Amsterdam, waar hij via beslissing won van Nika Tchikhinachvili (0-1-0) die zijn pro debut maakte tijdens het evenement. de Weerdt zou eigelijk vechten bij Levels Fight League 5, maar was ineens van de kaart gehaald. De Weerdt probeert sinds 2018 zijn pro debut te maken. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Mohamed Tini (79%, 15 Stemmen)
  • Jermain van de Weerdt (21%, 4 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 19

Laden ... Laden ...

Het 2de gevecht zal zijn tussen Belg Yves Mouton vs Fransman Martian Dooh-Bill. Mouton (0-0-0) is geen onbekende voor de organisatie en vocht al eerder bij hun oude naam Versus MMA 3. Hij won daar via TKO. Zijn tegenstander is de Fransman Dooh-Bil (1-2-0) die zijn record recht zal proberen te trekken tegen de Belg. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Yves Mouton (86%, 19 Stemmen)
  • Martian Dooh-Bill (14%, 3 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 22

Laden ... Laden ...

Bekijk hieronder de aankondiging van Cage Warriors Academy Lowlands en klik hier voor meer informatie over het evenement en kaartverkoop:

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY