Cage Warriors 144

Karol Michalak verliest zijn 2de partij bij Cage Warriors 144

De Nederlandse Pool vocht vandaag voor de 2de keer voor de Engelse organisatie.

Bij het eerste evenement voor de organisatie in Engeland vocht de Nederlander Karol Michalak (3-3-0) als kaart opener zijn 2de gevecht voor de organisatie. Hij kwam terug na zijn loss bij Cage Warriors 135 waar hij via TKO verloor in April. Michalak verloor een unanimous decision van Emanuele Sabatino die zijn Cage Warriors debut maakte.

Grote kans Michalak zijn volgende gevecht bij Cage Warriors Academy zal zijn in Eindhoven zijn thuisbasis. Als het bij Cage Warriors Academy Lowlands zal zijn is heel snel, maar in de MMA wereld weet je maar nooit.

Bekijk hier meer informatie over Cage Warriors 144

Comments

comments

Categories
Cage WarriorsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY