Victor Kuiks keert terug in de kooi in Mexico

Victor Kuiks keert terug in de kooi in Mexico

De Nederlander is on a roll in Mexico en kondigde vandaag zijn 3de gevecht aan via zijn instagram.

Dit jaar in Mei maakte Victor Kuiks (2-0-0) zijn debut in Mexico bij de organisatie waar hij de partij in de 1ste ronde af ronde. De dokter moest de partij stoppen en de partij werd beslist op TKO voor Kuiks. In Juli vocht bij zijn 2de partij waar hij ook de partij in de ronde wist af te ronden. Ook hier kwam de dokter ertussen en stopte de partij. De vlijmscherpe handen van de Nederlander zijn dit maal geslepen voor de Mexicaan Hiram Furukawa (2-4-0).

Furukawa vocht al eerde 2 partijen voor UWC die hij beide verloor. 1 via submission en 1 via TKO. Buiten de organisatie tijdens een lokale event won hij in Augustus zijn 2de pro partij waarmee hij terug de organisatie in kan komen. Alleen… Hij komt te staan tegenover Victor “The Striking Viking” Kuiks. Wie denk je dat deze partij zal pakken? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Victor Kuiks (100%, 16 Stemmen)
  • Hiram Furukawa (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 16

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen in Mexico op Vrijdag 28 Oktober 2022 en zal te zien zijn op UFC Fight Pass. Voor meer informatie over UWC 39 klik hier en bekijk hieronder de aankondiging van Victor Kuiks:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Victor Kuiks (@victorkuiks)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY