Jan Quaeyhaegens keert weer terug bij Cage Warriors 147

Jan Quaeyhaegens keert weer terug bij Cage Warriors 147

De Combat Brother keert terug na een impressive performance bij de organisatie.

Jan Quaeyhaegens (9-4-0) stapte in April voor het laatst in de kooi bij Cage Warriors 136 waar Q-Bomb een prachtige winst op zijn naam wist te zetten via KO in de 3de ronde tegen Kieran Lister. Nu komt de Belg te staan tegenover Erick Da Silva (22-8-0) die een aardige record heeft opgebouwd en een contender is geweest bij The Ultimate Fighter Brazil season 4.

Dit zal Da Silva’s 2de gevecht voor Cage Warriors zijn en verloor zijn debut via Split Decision in Augustus. Daarvoor vocht de Braziliaan 5 gevechten bij Brave FC waar hij een record van 2-3 maakte. Hij is nu op een 3 fight losing streak.

De heren zullen het tegen elkaar opnemen tijdens Cage Warriors 147 in London op 20 November 2022. Klik hier meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van de organisatie:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cage Warriors (@cagewarriors)

Comments

comments

Categories
AankondigenBelgisch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY