Jarno Errens zijn 2de UFC gevecht is bekend gemaakt

Jarno Errens zijn 2de UFC gevecht is bekend gemaakt

De Nederlander vocht op een historische kaart in Parijs zijn debut voor de organisatie.

Bij het eerste evenement van de UFC in Parijs vocht de Nederlander Jarno Errens (13-4-1) zijn debut tegen mede debutant en Fransman William Gomis (13-4-1) waarvan Errens verloor via een Majority decision. Dit keer zal Errens het opnemen tegen David Onama (10-2-0) die zijn 5de UFC partij zijn vechten tegen de Nederlander.

Met een UFC record van 2-2 zal dit de meest ervaren vechter zijn waar Errens het tegen op zal nemen. Net als Errens verloor Onama zijn laatste partij via een Majority Decision bij UFC Fight Night in Augustus. Pakt Jarno Errens zijn eerste UFC win in Januari? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Jarno Errens (89%, 8 Stemmen)
  • David Onama (11%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 9

Laden ... Laden ...

De partij zal plaatsnemen in de UFC Apex op 14 Januari 2023. Bekijk hier meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging gebroken door Marcel Dorf:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsUFCUFC

RELATED BY