Costello van Steenis wint zijn partij via submission

Costello van Steenis wint zijn partij via submission

De Nederlander stapte gisteren na 2 jaar weer de kooi in bij de organisatie en liet een impressie achter.

“The Spaniard” Costello van Steenis (14-2-0) keerde weer de kooi in bij Bellator sinds zijn laatste gevecht tegen de nu title contender Fabian Edwards in 2020, waarvan van Steenis won. Door wat ongeluk en blessures was van Steenis eventjes uit de kooi en zelfs ook uit de rankings gehaald. Van in 2020 de main event als nu een prelim fight, liet van Steenis de middleweight divisie weten dat hij beter is dan 2 jaar geleden.

Met een puur dominante performance wist hij de pool te finishen in zijn debut bij de organisatie. Door deze prestatie en win over de title contender is er een grote kans dat hij hoog in de rankings terug zal verschijnen. Op de vraag waar hij zichzelf over een jaar ziet zei van Steenis dat hij dan zeker champion zal zijn van de divisie. Nu Mousasi ook de belt niet meer heeft is de weg open voor Costello van Steenis voor de belt en een revanche voor zijn team genoot.

Bekijk hier voor meer informatie over Bellator 287 en hieronder kan je de final sequence van Costello van Steenis zien:

Comments

comments

Categories
BellatorBellatorEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY