Gegard Mousasi treft Fabian Edwards bij Bellator Paris

Gegard Mousasi treft Fabian Edwards bij Bellator Paris

Gegard Mousasi is terug in de titel hunt en komt te staan tegenover ex tegenstander van collega Costello van Steenis.

Gegard Mousasi (49-8-2) nummer 1 gerankte Bellator Middleweight vocht in Juni bij Bellator 282 tegen Johnny Eblen (11-0-0) die tegen iedereens verwachten een unanimous decision over Mousasi wist te pakken en daarbij ook de middleweight championship. De Nederlander laat zich zoals altijd niet van de baan slaan en springt direct weer in de mix tegen nummer 2 gerankte Fabian Edwards (11-2-0).

Edwards kennen we natuurlijk niet alleen omdat hij het broertje is van UFC welterweight champion Leon Edwards, maar ook door zijn beef met Mousasi zijn teamgenoot Costello van Steenis. De heren vochten het uit in 2020 waar van Steenis de winst pakte via split decision. Na een 2 fight win streak waar hij vocht tegen Lyoto Machida en Charlie Ward is het nu tijd voor Edwards om tegen de former champion te vechten.

Denk je dat Fabian Edwards genoeg in huis heeft tegen de veteraan Gegard Mousasi? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Gegard Mousasi (50%, 1 Stemmen)
  • Fabian Edwards (50%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen bij Bellator Partij op Vrijdag 12 Mei. Bekijk hier meer informatie over Bellator Parijs en check hieronder de aankondiging van Bellator:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Bellator MMA (@bellatormma)

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY