Losene Keita keert weer terug naar MMA bij Oktagon 39

Losene Keita keert weer terug naar MMA bij Oktagon 39

De Belg vocht in December bij Oktagon in een kickbox partij die hij won via unanimous decision.

Gisteren kondigde de organisatie een nieuw gevecht aan voor de OKTAGON lightweight kampioen Losene Keita (9-0-0). Bij Cage Warriors Academy Lowlands 2 spraken wij met de Belg die ons vertelde over zijn stap naar featherweight en dat hij eigelijk bij UFC Parijs zijn UFC debut zou maken. Helaas door problemen met papieren (waar nu aan gewerkt word) kon Black Panther zijn debut niet maken bij de organisatie. Bekijk het interview hier:

Dat houd Keita niet stil! Hij vocht in December een kickbox partij bij Oktagon en won die partij via unanimous decision. Nu kondigt de organisatie zijn featherweight debut partij aan. Hij komt te staan tegenover de Zweed Samuel Bark (8-1-0) die op een 5 fight win streak is. Zijn laatste partij vocht de Zweed bij Cage Warriors 148 in December tegen Nederlander Orlando Wilson Prins. Bark versloeg de Nederlander via unanimous decision. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Losene Keita (100%, 1 Stemmen)
  • Samuel Bark (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsnemen op 11 Februari tijdens Oktagon 39. Klik hier om meer te lezen over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van OKTAGON:

Comments

comments

Categories
AankondigenBelgische NieuwsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY