Ook Chequina Noso Pedro keert terug bij NFC 12

Ook Chequina Noso Pedro keert terug bij NFC 12

Na zijn win in Oktober bij GMC is het weer tijd voor de welterweight om terug te keren naar NFC.

De Rotterdammer was op een geweldige win streak bij de organisatie toen hij mee deed met het welterweight toernooi in 2022, waar hij 4 partijen achter elkaar won. Hij kwam tot de finales waar hij verloor via submission van Maurice Abevi. 6 maanden later keerde Noso Pedro (6-2-0) terug bij de organisatie tegen Florim Zendeli die ook wist te winnen van de Nederlander. Afgelopen Oktober maakte Noso Pedro een overstap naar de andere grote organisatie van Duitsland tegen Adrian Zeitner waar hij een decision won van de Duister.

Back in the winning streak komt hij weer terug bij zijn oude organisatie samen met team genoot Mohamad Issa, die in de final vecht van de featherweight toernooi. Dit keer komt Noso Pedro weer te staan tegen een ongeslagen Duiste Rus Rasul Magomedov (4-0-0) die al zijn partijen wist te finishen. Hij vocht zijn afgelopen 3 gevechten in 2022. Denk je dat hij genoeg ervaring om Chequina Noso Pedro te verslaan? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Chequina Noso Pedro (100%, 8 Stemmen)
  • Rasul Magomedov (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 8

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsvinden op 18 Februari in Bonn, Germany bij National Fighting Championship. Klik hier voor meer informatie over NFC 12 en bekijk hieronder de aankondiging:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FIGHTING.de (@fighting_de)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY