Daan Duijs heeft een nieuwe partij op Cage Warriors 152

Daan Duijs heeft een nieuwe partij op Cage Warriors 152

Na een knie blessure in Oktober is Duijs weer terug bij de organisatie met een nieuwe tegenstander.

Afgelopen Oktober zou Daan Duijs (8-1-0) de kooi instappen tijdens Cage Warriors 144 tegen Italiaan Dylan Hazan (9-0-0), maar moest zich helaas terug trekken door een knie blessure. Dit zou de Nederlander zijn 2 partij bij de organisatie zijn. Hij vocht zijn debut bij Cage Warriors 137 in Mei waar hij op spectaculaire wijze won via Triangle Choke in de eerste ronde.

In April komt Duijs te staan tegenover de Schot Reece McEwan (6-1-0) die op een 3 fight win streak is in Cage Warriors. 2 van de 3 wins waren via submission waaronder zijn laatste partij in November. Van zijn totale wins submitte hij 4 tegenstanders evenveel submissions op zijn record als Daan Duijs. Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Daan Duijs (83%, 5 Stemmen)
  • Reece McEwan (17%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 6

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsnemen op 15 April tijdens Cage Warriors 152. Klik hier om meer te lezen over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van Daan Duijs:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Daan Duijs (@daanduijs)

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY