PFL Europe Amine vs Powell

Gevecht aangekondigd voor Mohamed Amine voor PFL Europe

Vorige week werd er aangekondigd dat er 2 Nederlanders en een Belg mee doen aan het toernooi.

En vandaag werd de eerste match up bekend gemaakt die word gerepresent door de Nederlander Mohamed Amine (5-1-0). In de main event staat Amine in de eerste PFL Europe event. Hij keert terug na een MMA partij die hij last minute aannam in December bij KOK Dynamite. De partij eindigde in een TKO voor Amine tegen de ervaren Tomas Pakutinskas (21-15-3). Nu komt Amine te staan tegenover Engelse prospect en ongeslagen Simeon Powell (7-0-0).

Powel is geen onbekende in de organisatie en vocht al 3 keer eerder bij PFL waar hij natuurlijk alle partijen won. 1 via decision en 2 via KO. Een well rounded vechter met ook 2 submissions op zijn record. Van zijn 7 wins won hij 4 via KO. 2 Light Heavyweights met stand up power zal zeker zorgen voor een explosive main event en start van de PFL Europe Regular Season.

Denk je dat Powell zijn stand up goed genoeg is voor pas gesignde Glory vechter Momahed Amine? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Mohamed Amine (100%, 3 Stemmen)
  • Simeon Powell (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 3

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen in Newcastle, Engeland bij PFL Europe: 2023 Regular Season op 25 Maart 2023. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van PFL Europe:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PFL Europe (@pfleurope)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsPFL MMA

RELATED BY