Tycho Brakel vs Jonathan Tokoudagba aangekondigd voor LFL 8

Tycho Brakel vs Jonathan Tokoudagba aangekondigd voor LFL 8

De Nederlander treft de Fransman Jonathan Tokoudagba tijdens de 8ste editie van de organisatie.

Een nieuwe partij is aangekondigd voor niemand minder dan Tycho Brakel (2-5-0). Brakel vocht zijn laatste partij in Maart 2022 bij Versus MMA 6 in de main event tegen de Noorse Mohamed Zarey (3-0-0). Zarey wist de partij in de eerste ronde via submission af te ronden. Dit zette Brakel op een 3 fight losing streak.

Brakel had in 2022 nog 2 aangekondigde partijen bij Staredown 15 en Cage Warriors Academy Lowlands, maar beide gevechten redde hij niet door een blessure. Nu keert Brakel terug tegen de Fransman Jonathan Tokoudagba (0-1-0) die zijn debut maakte in 2019 en die verloor via submission in de eerste ronde.

Tokoudagba heeft wel wat gevechten op amateur gehad maar ronde zijn amateur carriere af met een record van 2-4-0. Wie denk je dat weer terug de winning column in zal treden? Laat weten wat jij denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Tycho Brakel (50%, 1 Stemmen)
  • Jonathan Tokoudagba (50%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 12 Maart 2023, klik hier voor meer informatie over Levels Fight League 8 en bekijk hieronder de aankondiging van LFL’s instagram:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY