Ook partij van Lizzy Gever aangekondigd door PFL Europe

Ook partij van Lizzy Gever aangekondigd door PFL Europe

Gisteren kondigde de organisatie hun main event aan voor 25 Maart en vandaag de rest.

Net als Mohamed Amine kwamen we er vorige week achter dat Lizzy Gevers (2-0-0) uit Oss ook mee zou doen aan de PFL Europe: Regular Season. Gisteren kondigde de organisatie Amine aan als main event en vandaag de rest van de kaart, waar de Nederlandse Lizzy Gevers haar partij ook aangekondigd werd. Gevers is on a roll en ongeslagen in haar pro carriere die zijn jump starte bij SCC in Portugal. Ze vocht vorig jaar 2 keer bij de organisatie en won beide partijen via submission.

Nu is Gevers gematched met de Italiaanse Valentina Scatizzi (1-1-0) die net als Gevers haar debut maakte in 2022. Ze won 1 via TKO en verloor 1 via submission. Als amateur vocht zij 2 partijen en won beide partijen. Denk je dat Scatizzi genoeg ervaring heeft voor Gevers? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Lizzy Gevers (96%, 23 Stemmen)
  • Valentina Scatizzi (4%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 24

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen in Newcastle, Engeland bij PFL Europe: 2023 Regular Season op 25 Maart 2023. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van PFL Europe:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door PFL Europe (@pfleurope)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsPFL MMA

RELATED BY