Oktagon 42 Poster

Losene Keita gaat voor dubbel champ status bij Oktagon 42

Op 11 Februari vocht The Black Panther bij Oktagon 39 en won via TKO van Samuel Bark.

Losene Keita (10-0-0) vocht voor het eerst op featherweight wat leid tot een title shot op featherweight. Met een winst word hij niet alleen de dubbel champ van Oktagon MMA, maar is hij 1 van de weinige vechters die een belt vast heeft gehouden op 3 verschillende gewichtsklasses. WFL Welterweight Kampioen, Oktagon Lightweight Kampioen en dan de Oktagon Featherweight kampioen. Met zijn ongeslagen record gaat hij deze partij in als een grote favoriet.

Keita komt nu te staan tegenover de Interim Featherweight kampioen Mate Sanikidze (9-2-0) die afgelopen December de titel wist te pakken via Split Decision. Sanikidze is momenteel op een 6 fight win streak en won 4 van de 6 gevechten via decision. Denk je dat Keita zijn 3de gewichtklasse titel pakt? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Losene Keita (100%, 3 Stemmen)
  • Mate Sanikidze (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 3

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 29 April tijdens Oktagon 42 klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenBelgische NieuwsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY