Cage Warriors 151 Poster

Agy Sardari keert weer terug de Cage Warriors kooi in

Afgelopen Juli vocht de Nederlander voor de laatste keer bij Cage Warriors 141.

Agy Sardari (15-3-0) stapte de kooi in in London, Engeland waar hij het opnam tegen Michal Figlak (7-0-0) waarvan de voormalige lightweight kampioen zijn partij verloor via decision. Dit zal “The Wolverine” zijn 5de partij voor de organisatie worden. Hij won zijn eerste partij bij de organisatie de lightweight title en wist die 1 keer te verdedigen. Helaas verloor Sardari zijn laatste 2 partijen bij de organisatie en heeft momenteel een Cage Warriors record van 2-2-0.

Na een lange stilte kondigde de organisatie aan dat hij weer terug de kooi in zal stappen tegen Samuel Blasco (10-9-0). Blasco zal zijn Cage Warriors debut maken maken tegen de voormalige kampioen. Hij is momenteel op een 2 fight win streak en won van zijn 10 wins 9 via finish. Denk je dat hij genoeg heeft om te winnen van de Wolverine? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Agy Sardari (100%, 1 Stemmen)
  • Samuel Blasco (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal deze vrijdag plaatsnemen in London, Engeland tijdens Cage Warriors 151: Unplugged. Bekijk hieronder de aankondiging van Cage Warriors en klik hier voor meer informatie over het evenement:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cage Warriors (@cagewarriors)

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY