DCE 3 Event Results

Resultaten van Dutch Combat Events 3 en post fight interviews

Met een warm onthaal werden we zaterdag verwelkomt in Sporthal Strijdhagen Schaesberg voor Dutch Combat Events 3.

Er stonden 7 MMA partijen op de kaart waaronder een 4-mans toernooi die op 1 avond uitgevochten werd.

Rachman Tchekuyev nam het in de halve finale op tegen Dennis Auron en Mohamed Amine Maghfour nam het op tegen Redouane Boulhou. De finale ging later op de avond tussen Rachman Tchekuyev en Mohamed Amine Maghfour maar Tchekuyev wist de partij te domineren en de winst te verzekeren.

Ook heeft debutant Maikel Frank een hard gevochten winstpartij op zijn naam weten te zetten. Team Thriving vechter Tim Strysak wist erg goed terug te komen na een zware eerste ronde om de partij af te maken met een super snelle armbar. En Duitser Yaser Hashimi wist ook met de winst naar huis te gaan.

Een hoop van deze vechters hebben we kunnen interviewen bekijk de videos hieronder en klik hier voor de volledige resultaten van Dutch Combat Events 3:

Comments

comments

Categories
Dutch Combat EventsDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY