2 amateur titel gevechten tijdens Cage Warriors Academy Lowlands 5

De 4de editie van Cage Warriors Academy Lowlands is net voorbij en we weten ieder geval dat er 2 titel gevechten plaats zullen nemen op de 5de editie.

Het gevecht wat plaats zou nemen op het vorig event is verplaats naar 6 Mei en dat gaat om de Featherweight Championship tussen Ayoub Oqbani (4-0-0) vs Younes Bonte (6-1-0).

Oqbani won de titel tijdens CWA 3 van M’Rabet (toen 1-0-0) die in viel voor Younes Bonte door een blessure. Het gevecht zou plaatsnemen op het vorige event maar ook die werd uitgesteld. Nu gaan de heren elkaar eindelijk treffen voor de titel. Bonte vocht voor het laatst in November 2023 bij CWA waar hij title contendership won van Salaudin Bonkhoev. Verdedigd Oqbani zijn titel tijdens CWA 5 of word er een nieuwe kampioen bekroond? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Younes Bonte (100%, 3 Stemmen)
  • Ayoub Oqbani (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 3

Laden ... Laden ...

De tweede titel partij die aangekondigd is gaat om de Inaugural Flyweight Championship tussen Nessim Akhdim (13-3-0) vs Hamid Safi (5-1-0)

Safi vocht bij CWA 4 een title contender fight tegen Edgar Liparitjan (toen 3-0-0) en won deze via unanimous decision. Tijdens het interview na het gevecht werd ons verteld door CWA promotor Harun Kina dat Akhdim de andere title contender zou worden. Akhdim vocht voor het laatst in Sportvision in Juni 2022 bij Versus MMA 7 waar hij won van Arman Raisi (toen 2-0-0) (bekijk gevecht hier).

Daarna timmerde de Belg door aan zijn carriere en deed 2 keer mee aan de IMMAF World Championships waar hij beide keren in de finale verloor. 7 gevechten later keert hij terug naar Eindhoven om een poging te wagen tegen zijn landgenoot voor de flyweight championship. Wie denk je dat de eerste flyweight kampioen gaat worden? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Nessim Akhdim (100%, 2 Stemmen)
  • Hamid Safi (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2

Laden ... Laden ...

De gevechten zullen plaatsnemen tijdens Cage Warriors Academy Lowlands 5 op 6 Mei 2023 in Sportcentrum Sportvision, Eindhoven. Lees hier meer over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van Cage Warriors Academy Lowlands:

Bekijk hieronder de interviews van Cage Warriors Academy Lowlands 4:

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsVersus MMA

RELATED BY