CWA Lowlands 4 Uitslagen + Post Fight Interviews

CWA Lowlands 4 Uitslagen + Post Fight Interviews

Afgelopen zaterdag waren we uiteraard aanwezig bij Cage Warriors Lowlands 4 in Sportvision te Eindhoven.

Zoals gewoonlijk stonden er een hoop dikke partijen op de kaart. 20 partijen waren er aangekondigd waarvan 19 amateur partijen. Er werden 6 submissions behaald 4 (T)KO’s en 10 beslissingen. We spraken een hoop atleten van deze kaart maar ook featherweight kampioen Ayoub Oqbani en zijn volgende tegenstander Younes Bonte.

Het co-main event was een title contender fight tussen Hamid Safi van United Fighters Genk en Edgar Liparitjan. Een zwaar bevochten partij tussen de top van de amateurs die uiteindelijk gewonnen werd door Safi. Al met al weer een succesvolle avond in Eindhoven en een mooie kijk op de toekomst van MMA in Nederland.

Klik hier voor de volledige lijst met uitslagen van Cage Warriors Academy Lowlands 4 en bekijk hieronder alle interviews:

Comments

comments

Categories
Cage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY