Denise Kielholtz keert terug bij Bellator 296

Denise Kielholtz keert terug bij Bellator 296

We zagen de Nederlandse voor het laatst in December van 2022 bij Bellator 289.

Daar vocht Denise Kielholtz (6-4-0) tegen Ilara Joanne (10-6-0) die een verassende split decision wist te winnen van Kielholtz. Dit zette Kielholtz voor het eerst in haar carriere op een 3 fight losing streak. 5 maanden na haar laatste gevecht zal Kielholtz terug keren in Parijs waar ze op de kaart komt te staan met Nederlandse collega’s Costello van Steenis en Gegard Mousasi.

Ze komt te staan tegenover Bellator debutant Paula Cristina (6-1-0) die een prospect is uit Brazilie. Cristina wist van haar 6 wins, 4 te winnen via finish. Denk je dat de debutant genoeg heeft voor de voormalige title challenger? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Denise Kielholtz (67%, 2 Stemmen)
  • Paula Cristina (33%, 1 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 3

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 12 Mei tijdens Bellator 296 in Parijs. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van Bellator Zone:

Categories
AankondigenBellatorBellatorDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY