Cage Warriors 154 Poster

Gerardo Fanny keert weer terug naar Cage Warriors

Na een uitje bij Atomic 3 begin van vorige maand tekent Fanny een nieuwe multi fight contract bij de organisatie.

Begin van vorige maand vocht Gerardo Fanny (toen 11-3-0) bij Atomic 3 tegen Alin Spiridon (toen 0-2-0) waar hij de partij in de eerste ronde wist te finished via een knietje. De vraag was waar de Nederlander hierna zou vechten en we hebben niet lang moeten wachten op het antwoord. Gisteren kondigde Cage Warriors aan dat ze een multi fight deal met de Nederlander hebben getekend. Bekijk hieronder:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cage Warriors (@cagewarriors)

Niet lang hierna kondigde ze direct zijn volgende partij aan die zal zijn tegen de Italiaan die in zijn thuisland zal vechten Tanio Pagliariccio (8-2-0). Pagliariccio timmerde aan de weg in zijn thuisland Italie waar hij 7 partijen wist te winnen en 2 verloor. Hij vocht zijn Cage Warriors debut in Mei 2022 waar hij won via unanimous decision. Nu komt hij te staan tegenover de explosive Gerardo Fanny. Denk je dat hij genoeg heeft om te winnen van Fanny? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Gerardo Fanny (100%, 2 Stemmen)
  • Tanio Pagliariccio (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op 6 Mei tijdens Cage Warriors 154 in Rome. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van Cage Warriors:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cage Warriors (@cagewarriors)

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY