Oktagon 42 Event Results

Nog een succesvolle performance van Losene Keita en de debut van John Winter.

Gisteravond trad de Surinaamse Nederlander John Winter (5-3-0) voor de eerste keer de kooi in bij Oktagon MMA. Hij vocht tegen de Engelsman Stuart Austin (16-8-0) die al eerder in zijn carriere vocht en won van teamgenoot van John Winter, Nills van Noord. Helaas voor de Nederlander kon hij geen revanche nemen voor van Noord en werd de hele partij naar de grond getrokken en werd daar gehouden. Hiermee pakte de Engelsman de winst via Unanimous Decision.

In de main event kwam de Belg Losene Keita (11-0-0) te staan tegenover nieuwe tegenstander Jakub Tichota (5-2-0) voor de interim Featherweight Championship sinds zijn orginele tegenstander en Featherweight kampioen Mate Sanikidze zich terug moest trekken door een blessure. Keita wist de winst te pakken via TKO in de 4de ronde en pakt ook de Featherweight interim titel en vestigt zijn plek tegen de kampioen voor een 2de keer.

Bekijk hier de volledige resultaten van Oktagon 42.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY