Isis Verbeek keert terug de kooi in bij UFC’s Contender Series

Er word hard getimmerd aan de road naar de UFC voor de Nederlandse.

Een belangrijk gevecht volgt voor Isis Verbeek (4-1-0) in Augustus wat werd aangekondigd door Marcel Dorf van Eurosport. Verbeek zal voor een UFC contract vechten tijdens de Dana White’s Contender Series 2023. Ze was in 2021 zeer actief aan het timmeren aan haar MMA record en vocht maar liefst 3 keer en won haar partijen zeer dominant. In 2022 keerde de Nederlandse terug naar Invicta FC voor haar laatste winst voor haar MMA record.

Verbeek heeft in de tussentijd niet stil gestaan en vocht in April een box partij die ze verloor via unanimous decision. En laten we ook niet vergeten dat ze in de kooi stapte bij Jorge Masvidal’s Gamebred FC en een Bare Knuckle MMA partij won via TKO. Nu gaat de Nederlandse het opnemen tegen de ongeslagen Zweedse Josefine Knutsson (5-0-0) die al eerder vocht bij Road to UFC en UAE Warriors. Van haar 5 wins won ze 1 partij via TKO en de rest via beslissing.

Net als Verbeek heeft Knutsson een kickbox achtergrond en won ook van Nederlandse Mellony Geugjes. Wie denk je dat de partij zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Isis Verbeek (100%, 3 Stemmen)
  • Josefine Knutsson (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 3

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op Donderdag 22 Augustus in de UFC Apex in Las Vegas tijdens Contender Series 2023: Week 3. Bekijk hier meer informatie over het evenement.

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsUFCUFC

RELATED BY