Bellator 296: Mousasi vs Edwards Resultaten

3 Nederlanders vochten in de Bellator MMA cage in Parijs.

De avond begon goed met Denise Kielholtz (7-5-0) die het opnam tegen Bellator debutant Paula Cristina (6-2-0). Na 2 split decisions te verliezen in 2 van haar laatste 3 gevechten pakte ze nu de unanimous decision van de Braziliaanse. Bekijk dit gevecht hier.

Op de main card vocht als eerst Costello van Steenis (14-3-0) die op een 2 fight win streak was en aan het klimmen was in de rankings richting de titel. Helaas voor de Nederlander werd die streak gestopt via Unanimous decision. Hij verloor zijn partij van de voormalige welterweight kampioen Douglas Lima (32-11-0) die met deze winst zijn losing streak van 4 partijen doorbrak.

De avond werd afgerond met een title contender partij tussen de Nederlander Gegard Mousasi (49-8-2) die het opnam tegen Fabian Edwards (11-2-0). Ook Mousasi verloor helaas een beslissing en een mogelijke rematch voor zijn titel. Dit is de eerste keer in Mousasi zijn carriere dat hij op een 2 fight losing streak zit. Edwards zal het opnemen tegen Johnny Eblen die de belt van Mousasi won in Mei.

Bekijk hier de resultaten op een rijtje.

Comments

comments

Categories
BellatorBellatorEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY