Jairzinho Rozenstruik verliest in de main event tijdens UFC on ABC

De Surinamer stapte voor de 12de keer in de kooi bij de UFC.

De 12de gevecht voor de heavyweight Jairzinho Rozenstruik (13-5-0) die kwam te staan tegenover favoriet van Dana White’s Contender Series Jailton Almeida (19-2-0). De partij liep af zoals media online voorspelde en dat was dat als Almeida iemand op de grond heeft diegene submit zou worden. Als snel bracht Almeida Bigi Boy naar de grond en hield hem daar tot hij hem via read naked choke submitte. Als Rozenstruik met deze loss in de top 15 blijft zullen we van de week zien.

Na de partij liet Bigi Boy een bericht achter over de partij op zijn instagram bekijk de video hieronder en bekijk hier meer informatie over UFC on ABC:

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultatenUFCUFC

RELATED BY