Glory 87 is aangekondigd met een heavyweight toernooi

De eerstvolgende evenement van Glory in aangekondigd en een heavyweight toernooi voor een spot in de grand prix.

Op de poster staan de 4 deelnemers van het toernooi. Mohamed Amine zagen we op Glory Collision 5 afgelopen maand die last minute instapte voor een partij tegen Tarik Khababez. Dit was de 2de partij voor Amine bij Glory en deze partij verloor hij via TKO in de 4de ronde. Amine zijn Glory record is momenteel 1-1.

Uku Jürjendal zagen we voor het laatste in Mei tijdens Glory 86 waar hij zijn 2de gevecht bij de organisatie had. Hij wist zijn partij tegen Mantas Rimdeika te winnen via KO in de eerste ronde. Zijn Glory record is nu 1-1.

De derde deelnemer van het toernooi is Bahram Rajabzadeh die ook op Glory 86 vocht tegen niemand anders dan Luis Tavares waarvan Rajabzadeh won via KO in de eerste ronde. Ook Rajabzadeh zal in het toernooi zijn 3de gevecht voor de organisatie houden. Ook zijn Glory record is nu 1-1.

And last but not least zal Martin Terpstra het toernooi instappen die zijn 2de gevecht voor de organisatie zal houden. Hij vocht voor het laatste in Juni 2022 bij Glory Rivals 1 waar hij won via TKO van Muhammad Balil. In de tussentijd stond Terpstra niet stil en vocht nog 2 keer bij Enfusion waar hij de ECE Heavyweight Championship won en 1 keer verdedigde. Wat ook nog te benoemen is is dat Terpstra in 2020 een decision win heeft over de nu title challenger Kevin Osaro.

Wie denk jij dat de toernooi pakt? Laat je mening in de poll hieronder horen:

Wie wint een spot in de Heavyweight Grand Prix?

  • Martin Terpstra (60%, 3 Stemmen)
  • Mohamed Amine (40%, 2 Stemmen)
  • Uku Jürjendal (0%, 0 Stemmen)
  • Bahram Rajabzadeh (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 5

Laden ... Laden ...

Het evenement neemt plaats op 19 Augustus 2023 in Ahoy, Rotterdam. Klik hier voor meer informatie over Glory 87 en bekijk hieronder de aankondiging:

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GLORY Kickboxing (@glorykickboxing)

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsGloryKickboxing NieuwsNews

RELATED BY