Murthel Groenhart vs Cihad Akipa tijdens Glory 87

The Predator keert weer terug de Glory ring in na zijn comeback in April.

De voormalige kampioen Murthel Groenhart zal gaan vechten op Glory 87. Hij maakte in April zijn comeback tijdens Glory 85 na een uitstap naar MMA. Tijdens Glory 85 vocht Groenhart tegen Endy Semeleer voor een kans om zijn titel terug te winnen. Helaas voor Groenhart verdedigde Semeleer zijn titel via unanimous decision. Nu keert “The Predator” terug tegen de nummer 5 gerankte (op lightweight) Cihad Akipa.

Akipa vocht voor het laatst in Februari waar hij een split decision verloor van de nummer 2 gerankte Guerric Biller. Net als Groenhart vecht Akipa ook MMA en vocht in Mei nog 1 partij bij NFC waar hij won via TKO. Wie pakt deze partij? Laat je mening in de poll hieronder horen:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Murthel Groenhart (67%, 6 Stemmen)
  • Cihad Akipa (33%, 3 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 9

Laden ... Laden ...

Het evenement neemt plaats op 19 Augustus 2023 in Ahoy, Rotterdam. Klik hier voor meer informatie over Glory 87 en bekijk hieronder de aankondiging:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GLORY Kickboxing (@glorykickboxing)

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsGloryKickboxing NieuwsNews

RELATED BY