Jelle Zeegers zal in September vechten bij Bellator Dublin

Het was even stil rondom de Nederlander maar zijn comeback zal een grote zijn.

Bellator maakte gisteren hun aankondiging met 4 gevechten waaronder Jelle Zeegers (2-2-0) ertussen stond. Het was even stil rondom de Nederlander die zijn laatste gevecht hield in November van 2021. Hij vocht bij Fair FC 11 tegen Ahmad Abbas (0-0-0) die zijn pro debut maakte tegen Zeegers. Abbas wist de partij te winnen via unanimous decision.

Nu keert “Barbarious” terug bij een van de grootste organisaties in de wereld tijdens een van hun populairste events. Dat zijn de Ierse events. Hij zal het hierdoor opnemen tegen de ongeslagen SBG vechter Darragh Kelly (4-0-0) met een amateur record van 9-0 begon de Ierse zijn pro carriere in Bellator. Hij vocht daar zijn eerste 3 partijen en won 2 daarvan via finish.

Zijn laatste gevecht hield hij in Juni bij een Ierse organisatie en won die partij ook via finish. Nu keert Kelly terug de Bellator kooi in tegen de Nederlander. Wie denk jij dat deze partij pakt? Laat je mening in de poll hieronder horen:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Darragh Kelly (63%, 5 Stemmen)
  • Jelle Zeegers (38%, 3 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 8

Laden ... Laden ...

Het evenement neemt plaats op Zaterdag 23 September 2023 in 3Arena Dublin, Ierland. Klik hier voor meer informatie over Bellator 299 en bekijk hieronder de aankondiging:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bellator MMA (@bellatormma)

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY