Chequina Noso Pedro keert terug de kooi in bij NFC 15

De Nederlander keert weer terug bij de organisatie voor zijn 8ste gevecht.

De Ruthless FC vechter Chequina Noso Pedro (6-3-0) vocht voor het laatst in Februari tijdens National Fighting Championship 12 waar hij zijn partij verloor via submission. Zijn verbetering wilt hij laten zien in zijn volgende partij die in September plaats zal nemen. Hij zal het op gaan nemen tegen Ali Reza Rasuli (5-1-1).

Rasuli timmerde vooral aan de weg bij Hype FC & We Love MMA waar hij een winning streak van 5 fights wist te maken. Zijn laatste partij vocht hij in Mei waar hij zijn eerste partij verloor van oud tegenstander van Noso Pedro, Adrian Zeitner. Rasuli verloor via ground & pound in de 2de ronde van Zeitner. Noso Pedro won van Zeitner via decision.

Beiden heren verloren hun laatste partij en zijn gebrand een win te pakken? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Chequina Noso Pedro (100%, 2 Stemmen)
  • Ali Reza Rasuli (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 2

Laden ... Laden ...

Het evenement neem plaats op Zaterdag 29 September 2023 in Seebuhne Elbauenpark in Duitsland. Klik hier voor meer informatie over National Fighting Championship 15 en bekijk hieronder de aankondiging van Chequina Noso Pedro:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chequina Noso Pedro (@c.noso.pedro)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY