Ghassan Abdenabi verliest zijn partij bij Cage Warriors 156

De Nederlander maakte afgelopen weekend zijn debut bij de organisatie.

Deze partij zou eigelijk plaats vinden op 15 April, maar door de terug trekking van zijn tegenstander Andy Clamp werd de partij uitgesteld naar afgelopen weekend Ghassan Abdenabi (4-1-0) vocht tegen de favoriet Andy Clamp (11-2-0) en wist ook dat dit een zware pot zou worden. Dit bespraken we in de podcast met Abdenabi.

Helaas voor de Nederlander ging de partij niet zoals gewenst. Clamp wist Abdenabi naar de grond te halen en daar te houden tot hij via rear naked choke won. Via Abdenabi zijn instagram gaf hij de volgende statement:

Sometimes everything goes right until it doesn’t

Yesterday I finally made my debut at Cagewarriors. I had a great camp and felt good taking on a seasoned veteran. I’ll make no excuses for my performance, just know I hold myself to a higher standard and am disappointed I wasn’t able to show what we’ve worked on. When you live by the sword you die by the sword.

Hats off to Andrew for executing his game plan and Cagewarriors for another great event.

Lessons are learned and we know what to work on. Just know it’s a minor setback for a major comeback.

 

Bekijk hier meer informatie over Cage Warriors 156 en hieronder de post van Ghassan Abdenabi:

Comments

comments

Categories
Cage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY