Daan Duijs keert terug de kooi in bij Cage Warriors 158

De Nederlander vocht in April voor het laatst bij de organisatie.

Daan Duijs (8-2-0) vocht op 15 April zijn 2de gevecht bij de organisatie waar hij zijn 1ste partij in 4 jaar verloor. Hij verloor zijn partij van hometown favoriet Nathan Fletcher die de partij pakte via triangle choke in de eerste ronde. Dit was Duijs zijn eerste loss via finish. Zojuist kondigde de Nederlander aan dat hij eind van maand terug zal keren in Rome, Italie.

Dit keer komt Duijs te staan tegen Rome’s eigen Alexander Sasha Pirev (6-3-1). Pirev vocht voor het laatst in 2018 bij UMC 01 waar hij won via submission in de 3de ronde. Van zijn 6 wins wist hij alle partijen van hem te finishen. Sinds zijn laatste partij probeerde Pirev nog te vechten maar heeft 4 gecancelde partijen gehad. Nu zal hij zijn terug keer maken en zijn debut bij Cage Warriors.

Wie denk jij dat deze partij pakt? Laat weten wat je denkt in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Daan Duijs (100%, 6 Stemmen)
  • Alexander Sasha Pirev (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 6

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op Zaterdag 29 Juli tijdens Cage Warriors 158 in Rome, Italie. Klik hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de aankondiging van Daan Duijs:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Daan Duijs (@daanduijs)

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY