Rico Verhoeven en Tariq Osaro zullen hun titels verenigen

Zojuist kondigt Glory aan dat hun heavyweight kampioen terug keert om zijn titel te verenigen.

De vraag was al groot wanneer de heavyweight kampioen Rico Verhoeven (60-10-0) terug de ring in zou keren om zijn titel te verdedigen. Door een blessure moest de kampioen het even uitzitten en herstellen wat voor een groot gemis zorgde in de heavyweight divisie. De kampioen verdedigde voor het laatst zijn titel tijdens Glory 79: Collision 3 in Oktober 2021. Hij won toen via TKO van Jamal Ben Saddik in de 4de ronde.

In de tussentijd werd er een toernooi gestart tijdens Glory 85 tussen 4 heavyweight en de winnaar mocht vechten voor de interim heavyweight kampioenschap tegen de nummer 2 gerankte Antonio Plazibat. Tariq Osaro (25-2-1) won het toernooi en won beide gevechten via TKO en won ook nog de interim title via TKO van Plazibat.

Nu komen de heavyweights tegenover elkaar te staan tijdens Glory: Collision 6 om de belts te verenigen. Wie wordt de Glory heavyweight kampioen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Het gevecht zal plaatsnemen op Zaterdag 4 November in Gelredome, Arnhem, bekijk hieronder de aankondiging en klik hier voor meer informatie over Glory: Collision 6.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door GLORY Kickboxing (@glorykickboxing)

Comments

comments

Categories
AankondigenEventsGloryKickboxing NieuwsNews

RELATED BY