Rio Richardson en Cherif Larossi succesvol in Tokyo

Een zeer succesvolle avond voor de Nederlanders die gisteren in Tokyo vochten.

Team Schreibers Cherif Larossi (3-3-0) stapte de kooi in tegenover de Koreaan Hyung Geun Park (5-5-2) waarvan Larossi wist te winnen via een unanimous decision. Hiermee trekt de Nederlander zijn pro record recht naar 3-3-0. Dit is Larossi zijn 2de winst in 2023.

Rio Richardson (1-0-0) maakte zijn MMA en ook direct MMA pro debut tegen de Japanner Izaya Maki (1-0-0) die verantwoordelijk is voor Richardson zijn MMA debut. De Japanner dacht in MMA het beter te doen dan in het kickboxen maar helaas voor Maki was de partij al klaar voor de eerste minuut van de eerste ronde. Een succesvolle debut voor de Nederlandse Arubaan.

KlikĀ hier voor meer informatie over het evenement en bekijk hieronder de partij van Cherif Larossi en klik hier voor de partij van Rio Richardson:

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsMMA NieuwsNewsResultaten

RELATED BY