John Winter keert weer terug bij Only The Strongest

De Nederlander vocht voor het laatst in April bij Oktagon

En helaas liep de partij niet af zoals verwacht. John Winter (5-3-0) verloor zijn partij via decision van de ex Bellator & PFL vechter. Als een tweede gevecht bij de organisatie kwam was nog onduidelijk, maar nu blijkt dat de Nederlander weer op Nederlandse bodem zal vechten. In 2022 vocht hij al eerder voor de organisatie waar hij won via submission in de eerste ronde van Joey Wilts (0-1-0). Nu komt de Nederlander te staan tegenover Adnan Alic (14-37-0).

De Servier stond al eerder tegenover Nederlanders Nills van Noord en Mohamed Amine. Hij verloor van beide zijn partijen via TKO. Nu komt hij te staan tegenover zijn 3de Nederlander en heeft een win nodig sinds hij momenteel op een 7 fight losing streak zit. In alle partijen werd hij gefinished.

Wie denk je dat deze partij zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Adnan Alić (100%, 1 Stemmen)
  • John Winter (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

Het evenement neem plaats op Zaterdag 7 Oktober in Sporthal Heemkerakkerstraat in Ter Apel. Klik hier voor meer informatie over Only The Strongest en bekijk hieronder de aankondiging vanuit John Winter zijn facebook:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch EventsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY