Yousri Belgaroui keert weer terug naar Levels Fight League

Afgelopen maand zagen we de Nederlander voor het laatst vechten in de UFC Apex.

Helaas liep het niet af zoals gehoopt voor de Nederlander en verloor Yousri Belgaroui (5-3-0) een kans op een UFC contract via unanimous decision. Hij laat er zoals gewoonlijk geen gras over groeien en stapt over een maand alweer de kooi in bij Levels Fight League 10. Hij vocht al eerder voor de organisatie dit jaar in Februari en won via KO in de eerste ronde. Dit zal Belgaroui zijn 4de gevecht in 2023 worden.

Nathias Frederick (9-3-1) vocht zijn laatste 4 gevechten bij Cage Warriors en won daar ook nog de middleweight titel die hij 1 keer wist te verdedigen. Zijn laatste gevecht in Juni 2021 verloor hij de titel tijdens Cage Warriors Academy 123 via submission. Van Frederick zijn 9 wins, won hij er 8 via KO.

Wie denk je dat dit gevecht zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Yousri Belgaroui (0%, 0 Stemmen)
  • Nathias Frederick (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Dit gevecht zal plaatsnemen op Zondag 29 Oktober in Transformatorhuis in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over Levels Fight League 10 en bekijk hieronder aankondiging van Levels Fight League:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY