Denise Kielholtz zal vechten tijdens Bellator 301

De Nederlandse keert terug na haar laatste gevecht bij Bellator 296

Vandaag kwam de nieuws dat de Nederlandse weer de kooi in zal stappen tijdens Bellator 301. De nummer 6 gerankte Denise Kielholtz (7-5-0) vocht voor het laatst in Mei en pakte een unanimous decision tegen Paula Cristina (6-2-0). Voor Kielholtz haar 12de gevecht bij Bellator zal ze het op gaan nemen tegen de ongeslagen nummer 5 gerankte Sumiko Inaba (6-0-0).

Inaba starte haar pro carriere in Bellator en zal haar 7de partij vechten tegen Kielholtz. Van haar 6 wins won ze 4 via finish. Beide dames zullen vechten om in aanmerking te komen voor de race voor de titel.

Wie denk je dat dit gevecht zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Dit gevecht zal plaatsnemen op Vrijdag 17 Oktober in Wintrust Arena in Chicago, Amerika. Klik hier voor meer informatie over Bellator 301.

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBig GameDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY