Clyde Brunswijk keert weer de kooi in bij Levels Fight League

De Surinamer vocht voor het laatst bij Levels Fight League 1 in 2021

Clyde Brunswijk (1-1-0) trad voor het laatst de kooi in bij Levels Fight League 1 in 2021 waar hij zijn eerste MMA partij verloor via unanimous decision. In de tussentijd stond Brunswijk niet stil en vocht hij nog 4 kickbox partijen waarvan hij er 4 won. Nu keert hij weer terug de kooi in bij de organisatie voor zijn 3de MMA partij tegen Engelsman Kevin Ward (0-1-0).

Ward stapte in Juli voor het laatst de kooi in voor zijn MMA debut tegen Noach Blyden (2-1-0) waarvan hij verloor via KO in de eerste ronde. Hij neemt het voor een 2de keer op tegen een ervaren kickboxer bij Levels Fight League 10.

Wie denk je dat dit gevecht zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Clyde Brunswijk (100%, 1 Stemmen)
  • Kevin Ward (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

Dit gevecht zal plaatsnemen op Zondag 29 Oktober in Transformatorhuis in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over Levels Fight League 10 en bekijk hieronder aankondiging van Levels Fight League:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY