Noach Blyden zal vechten tijdens LFL 10

De Nederlandse Surinamer keert weer terug bij LFL na zijn laatste winst

Noach Blyden (2-1-0) vocht voor het laatst bij Levels Fight League 9 in Juli. Hij vocht tegen de Engelsman Kevin Ward (1-1-0) en wist hem in de eerste ronde KO te slaan. Dit zet de Nederlandse Surinamer op een 2 fight win streak met 2 KO’s. Dit word Blyden zijn 2de partij bij de organisatie.

Hij komt nu te staan tegenover Guilherme Assis (1-2-0). De Braziliaan zal nu zijn debut in Nederland maken tegenover Blyden. Assis zou eigelijk het op gaan nemen tegen Jason Wilnis tijdens Levels Fight League 7, maar die partij ging niet door.

Wie denk je dat dit gevecht zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Noach Blyden (0%, 0 Stemmen)
  • Guilherme Assis (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Dit gevecht zal plaatsnemen op Zondag 29 Oktober in Transformatorhuis in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over Levels Fight League 10 en bekijk hieronder aankondiging van Levels Fight League:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY