Pieter Buist keert terug tijdens Bellator 301

Pieter Buist (17-7) zal terugkeren naar de Bellator kooi tijdens Bellator 301

Pieter Buist (17-7) zal terugkeren naar de Bellator kooi tijdens Bellator 301. In zijn laatste uiting had hij gelijk een zware kluif aan de nummer 9 Gadhzi Ramanov. Waar hij in de laatste ronde heel sterk terug kwam was de jury er toch unaniem over uit dat Ramanov twee van de drie ronde gewonnen had en moest Buist zijn derde achtereenvolgende verliespartijen accepteren. Met dat verlies heeft Buist alsnog hoge weten te trekken met zijn kunnen en vooral zijn hart om te vechten.

Hij staat ditmaal tegenover de ongeslagen Amerikaan, Archie Colgan (8-0). Colgan staat voor de zesde keer in de Bellator kooi en heeft 5 (T)KO’s, 2 Submissions en 1 decision op zijn record staat en vecht vanuit Colorado.

Wie denk je dat dit gevecht zal winnen? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Dit gevecht zal plaatsnemen op vrijdag 17 November in Chicago, Amerika. Klik hier voor meer informatie over (Event Naam) en bekijk hieronder aankondiging van BellatorZone:

Comments

comments

Categories
AankondigenBellatorBellatorDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY