Cherif Larossi vs Glody Matusiwa tijdens ECE 11

Top partij tussen 2 Nederlandse bantamweights tijdens ECE 11

Team Schreiber’s Cherif Larossi (3-3-0) is zeer actief bezig dit jaar en vocht al 2 keer. 2 partijen die hij ook wist te winnen. Voor het laatst stapte Larossi de kooi in in Augustus in Japan en won zijn partij via decision. Nu zal hij het opnemen tegen Glody Matusiwa (1-1-0).

De prospect zijn 3de partij gaan vechten na zijn laatste partij in Juni 2022. Hij vocht die partij bij Versus MMA 7 tegen Bahez Khoshnaw (0-1-0) en won die partij via split decision. Nu zal het het opnemen tegen de actieve Cherif Larossi. Denken jullie dat hij actief genoeg is geweest voor de Beverwijker? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Cherif Larossi (0%, 0 Stemmen)
  • Glody Matusiwa (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 0

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsnemen op Zaterdag 28 Oktober in Sportcomplex Hoornse Vaart in Alkmaar. Klik hier voor meer informatie over Enfusion Cage Event 11 en bekijk hieronder de aankondigingen van Enfusion:

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEnfusionEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY