Trilogy fight tussen Joziro Boye en Gaetano Pirrello op EBD 9

De Arubaan vliegt over voor een trilogy match tussen hem en Gaetano Pirrello

De Arubaan Joziro Boye (19-8-1-2) gaat het weer opnemen tegen een oude rivaal. Boye vocht de afgelopen jaren meer aan de andere kant van die oceaan op Aruba en Combate Global. Helaas voor Boye is zijn laatste run niet gelopen zoals gepland. Hij heeft van zijn laatste 4 partijen 2 no contests en 2 losses. Zijn laatste win had hij in 2019. Zijn volgende tegenstander kent hij al heel goed en vocht hij al 2 keer tegen.

Gaetano Pirrello (16-7-1) won 1 keer van de Arubaan en Boye won 1 keer van de Belg. Wel heeft Pirrello sinds zijn laatste gevecht tegen Boye 2 gevechten gehad in de UFC. Hij verloor weliswaar beide gevechten maar keert nu terug naar European Beatdown voor een trilogy fight.

Het evenement zal plaatsnemen op Zaterdag 07 Oktober in Mons Arena in Mons, Belgiƫ. Klik hier voor meer informatie over European Beatdown en bekijk hieronder de aankondigingen van European Beatdown:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by European Beatdown (@europeanbeatdown)

Comments

comments

Categories
AankondigenBelgische NieuwsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY