Ook Soufyan Aarab stapt weer de kooi in bij LFL

De Nederlandse Marokkaan keert weer terug bij LFL

Soufyan Aarab (4-3-0) is weer op dreef en na zijn eerste win tijdens Levels Fight League 9 sinds 2018, lijkt hij weer op de positieve weg door te gaan. Bij LFL 9 in Juli vocht hij tegen Tony Mustard (11-8-0) en wist een unanimous decision te winnen.

Aarab gaat het opnemen tegen Nathias Frederick (9-3-0) die oorspronkelijk tegenover Yousri Belgaroui kwam te staan. We dachten dat hij zich terug trok door een blessure maar blijkbaar is hij goed genoeg om tegen Aarab te vechten. Frederick vocht zijn laatste 4 gevechten bij Cage Warriors en won daar ook nog de middleweight titel die hij 1 keer wist te verdedigen. Zijn laatste gevecht in Juni 2021 verloor hij de titel tijdens Cage Warriors Academy 123 via submission. Van Frederick zijn 9 wins, won hij er 8 via KO.

Wie denk je dat deze partij pakt? Laat je mening horen in de poll hieronder:

Wie denkt je dat deze partij wint?

  • Soufyan Aarab (100%, 1 Stemmen)
  • Nathias Frederick (0%, 0 Stemmen)

Totaal aantal stemmers: 1

Laden ... Laden ...

Dit gevecht zal plaatsnemen op Zondag 29 Oktober in Transformatorhuis in Amsterdam. Klik hier voor meer informatie over Levels Fight League 10 en bekijk hieronder aankondiging van Levels Fight League:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Levels Fight League (@lflmma)

Comments

comments

Categories
AankondigenDutch NewsEventsLevelsLevelsLevels Fight LeagueMMA NieuwsNews

RELATED BY