Daan Duijs keert terug bij Cage Warriors 164

De Nederlander keert terug voor zijn 4de partij bij Cage Warriors

Daan Duijs (9-2-0) stapte voor het laatste in Juli die kooi in bij Cage Warriors 158 waar hij via TKO wist te winnen van Alexander Sasha Pirev (6-3-1). Duijs zijn record bij Cage Warriors is nu 2-1 en is opzoek naar zijn 3de winst en de road naar de title. Hij komt nu te staan tegenover de Schotse Aidan Stephen (9-4-0).

Stephen zal zijn 8ste partij voor de organisatie vechten en heeft in Cage Warriors een record van 5-3. Hij heeft net als Duijs zijn laatste partij gewonnen, alleen vocht Stephen voor het laatst in December 2021. Denk je dat hij last van ring rust zal hebben tegen Daan Duijs? Laat je mening in de poll hieronder horen:

Wie denkt je dat deze partij wint?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Het evenement zal plaatsnemen op Zaterdag 25 November in Vertu Motors Arena in Newcastle, Engeland. Klik hier voor meer informatie over Cage Warriors 164 en bekijk hieronder de aankondigingen van Cage Warriors:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cage Warriors (@cagewarriors)

Comments

comments

Categories
AankondigenCage WarriorsDutch NewsEventsMMA NieuwsNews

RELATED BY