Partij van John Winter is gecanceld

Nog een fight cancelation voor John Winter

.John Winter (5-3-0) zou komen te staan tegenover Adnan Alic (14-37-0). De Servier stond al eerder tegenover Nederlanders Nills van Noord en Mohamed Amine. Helaas voor de heavyweight kreeg hij te horen dat zijn gevecht niet door zou gaan. Via zijn instagram stories liet hij het volgende weten:

Unfortunately my opponent had a car accident so I won’t fight ( this week. Bad luck, but no time for disappointment. I will still i run the marathon for @hetsikkelcelfonds this sunday and for my mma supporters I will be in action end of this year at my best.
I want to thank @joni bunt @ginokrs and @simonberendsen for all their effort to get me a I fight.

Wanneer Winter weer de kooi in zal stappen is nog onduidelijk.

Comments

comments

Categories
Dutch NewsEventsGecancelde PartijenMMA NieuwsNews

RELATED BY