ONE Championship kampioen, Vitaly Bigdash krijgt een nieuwe tegenstander

ONE Championship middleweight titelhouder, Vitaly Bigdash krijgt een nieuwe tegenstander voor zijn partij tijden ONE Championships: Quest for power.

Vandaag werd bekend gemaakt dat de Poolse, Marcin Prachnio (12-2) geblesseerd heeft moeten afzeggen voor zijn titelgevecht met de middleweight kampioen, Bigdash (8-0). Aung La N Sang (19-9) zal zijn plaats gaan innemen.

ONE Championship 51 zal 14 januari plaatsvinden in de Jakarta Convention Center in Jakarta, Indonesië.

Bigdash is een 32 -jarige Russische atleet die voor het eerst zal terugkeren sinds oktober 2015, toen wist hij de titel te winnen van Igor Svirid in een hele grote ‘up-set’. Het was bovendien Bigdash’s promotionele debuut en zal nu voor het eerst zijn titel gaan verdedigen. De Russische atleet is ongeslagen en heeft in zijn acht overwinningen nog nooit een partij door de jury laten oordelen.

Zijn tegenstander is de 31-jarige, Aung La N Sang die ook wel de ‘Burmese Python’ word genoemd, hij heeft in zijn laatste vier overwinningen twee submissions behaald en één KO. De voormalige Bellator atleet heeft al 28 partijen gedraaid en wellicht is dit wel de belangrijkste van zijn carrière.

Bekijk de volledige line-up voor ONE: Quest for Power hieronder:

MAIN CARD:

  • Champ Vitaly Bigdash vs. Aung La N Sang – for middleweight title
  • Martin Nguyen vs. Kazunori Yokota
  • Anthony Engelen vs. A.J. Lias Mansor
  • Vaughn Donayre vs. Vincent Latoel
  • Jerome S. Paye vs. Stefer Rahardian
  • Rene Catalan vs. Adrian Matheis
  • Chan Heng vs. Sunoto Peringkat
  • Saygid Guseyn Arslanaliev vs. Georgi Stoyanov
  • Sherif Mohamed vs. Igor Subora

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsOne FC

Leave a Reply

RELATED BY