Khabib Nurmagomedov bereidt 200K te betalen aan Ferguson om het gevecht te redden

In zijn laatste poging om de partij te realiseren heeft Nurmagomedov een poging gedaan om het verschil tussen de vraagprijs van Tony Ferguson en de UFC’s aanbod te evenaren met eigen inleg van 200.000 dollar.

Ferguson wil eerlijke termen voor zijn partij met Nurmagomedov en volgens UFC President, Dana White houdt dat in dat Ferguson hetzelfde bedrag wil als zijn tegenstander. Hoewel het een ‘high-profile’ gevecht is heeft Tony Ferguson niet lang geleden nog een contractverlenging besproken en ondertekend dus gaat een verhoging ook niet gebeuren volgens Dana White.

Volgens Dana White moet iedereen zijn contract eren en ligt het aan Ferguson dat deze partij niet door gaat.

“Khabib has a different deal, so that ain’t happening,” aldus White. “Count that one out. (Ferguson) had a contract that he just signed not long ago.”

Het antwoord van Ferguson was duidelijk, ze willen beide vechten alleen nu nog eerlijke termen.

Of het gevecht nu daadwerkelijk ooit gaat gebeuren is vooralsnog onduidelijk en als we Dana White moeten geloven dus niet. Beide mannen hebben indrukwekkende winstreaks opgebouwd en hebben een rechtmatige claim op een ’title-shot’ tegen kampioen Conor McGregor.

Zodra er meer bekend is zal Dutch Fight Network je uiteraard op de hoogte houden.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY