Bellator gaat achter Ryan Bader aan maar Lorenz Larkin’s onderhandelingen zijn beëindigd.

Bellator MMA zal binnenkort een bod doen op Ryan Bader die momenteel een ‘Free Agent’ is. Een aantal weken geleden gaf Bellator president Scott Coker al aan achter Lorenz Larkin te gaan maar dat schijnt niet door te gaan.

Ryan Bader (33) zit momenteel binnen de matching periode van zijn UFC deal, wat betekent dat de UFC het recht heeft om een aanbod van een andere promotor te evenaren. Bader’s laatste partij was tegenover Antonio Rogerio Nogueira en gaf daarna aan dat het logisch zou zijn om bij de UFC te blijven, maar hij wou eerst zien wat ze hem zouden aanbieden bij een vernieuwing van zijn contract. Ideaal gezien zou Bader die vierde in de rankings staat een kans willen hebben om tegenover light-heavyweight kampioen, Daniel Cormier te staan maar dat zit er voorlopig nog niet in.

“I’ve fought everybody in this division and been consistent”. I think I’ve won seven of my last eight fights, so I feel like I’m hitting my stride now.”

Lorenz Larkin is nog een ‘high-profile’ free agent die de komende maanden meerdere aanbiedingen heeft gehad van verschillende organisaties waaronder de UFC, Rizin FF en ook Bellator. Die deal met Bellator schijnt nu helemaal van de baan te zijn door toedoen van een te hoge vraagprijs vanuit Larkin.  Daar bovenop is Larkin sinds zijn afwezigheid twee plaatsen gestegen in de UFC rankings wat wellicht hun aanbod een stuk interessanter maakt

Comments

comments

Categories
BellatorMMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY