Mark Hunt dreigt Alistair Overeem voor de rechtbank te slepen als hij zijn UFC 209 drug test faalt

Ultimate Fighting Championship (UFC) heavyweight atleet Mark Hunt gaat toch vechten tegen Nederlander Alistair Overeem in de T-Mobile Arena in Las Vegas, Nevada, op 4 Maart, 2017. Hunt en Overeem hebben al tegen elkaar gevochten in 2008 waar Overeem, Hunt versloeg in de eerste ronde met een submission.

Mark Hunt wil een speciaal contract hebben waarin staat dat als Overeem een drugstest faalt hij zijn salaris door moet betalen aan Hunt. Hunt is al een hele tijd aan het strijden tegen de UFC voor een deel van het geld van Brock Lesnar die hem versloeg op UFC 200 en erna een drugstest gefaalt heeft en nu zijn straf uitzit. Los van Lesnar waren zijn twee tegenstanders ervoor, Antonio Silva en Frank Mir ook gepakt voor verboden middelen.

Hunt sprak met Stuff.co.nz en vertelde het volgende.

“I’m not young, I’m 42 years old. In six months I’ve already missed out on a couple of fights, I’ve already missed out on a couple million dollars. At the end of the day I’ve stuck to my word. I’ve got no option, I’m in a contract that I can’t get out of. I had no other option. I can’t work anywhere else so what am I supposed to do, let my family starve? Every fighter I fight, if he gets caught through the process then I’ll sue him personally. If I don’t get help from the company I’ll do it myself. They (dopers) should be struck from the records and taken everything off them. They don’t deserve to get a cent. This sport is already harsh enough as it is. When you add in steroid use it makes it even worse.”

Of dat daadwerkelijk gaat gebeuren blijft de vraag.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY