Melvin Guillard zal terugkeren tegen Chidi Njokuani op Bellator 171

Het main event van Bellator 171 in de Kansas Star Arena is bekend, een catch-weight partij (175 lbs) tussen Melvin Guillard en Chidi Njokuani.

Na een 11-0 begin van zijn carrière maakte Melvin Guillard (32-16-2, 3 NC) zijn naam groot in de UFC, waar hij 22 keer vocht. “The Young Assassin” heeft in totaal 53 keer gevochten, dat maakt hem de moeilijkste tegenstander die tegenover Chidi Njokuani (16-4, 1 NC) heeft gestaan.

Njokuani sloeg 21 van zijn 32 winsten knockout en heeft op het moment zeven achtereenvolgende winstpartijen op zijn naam. “Chidi Bang Bang” sloeg in zijn laatste partij tijdens Bellator 167 Andre Fialho knock out in 21 seconden.

Ook op de main kaart zal David Rickels (17-4, 2 NC) het opnemen tegen Aaron Derrow (14-8).

Comments

comments

Categories
BellatorMMA Nieuws

Leave a Reply

RELATED BY