Junior Dos Santos wil alsnog vechten tijdens UFC Halifax

Junior Dos Santos zou eigenlijk tegenover de Nederlander, Stefan Struve staan in het main event UFC Fight Night 105. Helaas moest ‘Skyscraper’ terugtrekken door een schouderblessure.

UFC Fight Night 105 vindt plaats 19 februari op zondag, bij Scotiabank Centre in Halifax, Nova Scotia, Canada. Hoewel Dos Santos alsnog op de kaart staat is er nog steeds geen vervangende tegenstander gevonden.

“We don’t really know the situation,” vertelde Dos Santos aan MMAjunkie. “What the UFC told us is that they’re looking for an opponent, especially because we were the main event in Halifax. So I’m still training and awaiting news.”

Als je gaat kijken naar wie een potentiële match-up met de voormalige heavyweight kampioen zou aannemen word de lijst kleiner en kleiner. De match-up tegen Struve was ook een re-match en zo heeft ‘JDS’ eigenlijk al heel de top 10 gehad. Het gaat een moeilijk opgave worden voor de UFC om een waardige vervanger te zoeken voor de voormalige kampioen, en dat weet ‘JDS’. Meerdere atleten in de heavyweight divisie zijn geblesseerd andere hebben schorsingen en sommige willen het gevecht niet aannemen.

“It’s very frustrating, to be honest,” vertelde Dos Santos. “It’s tough, because you know how hard it was to find an opponent. I think many things were happening in the division, but we weren’t able to find an opponent. A few of them were injured, others serving suspensions, others with fights booked and others who wouldn’t take the fight – which for me is kind of absurd, but OK. Unfortunately, (Struve) got hurt. I can’t judge things without knowing, and I’ve been in his position before, so I can only wish him a good recovery so he can return as fast as possible. Who knows – maybe in the future we can fight.”

Tegenover wie de voormalige kampioen zal staan is vooralsnog niet duidelijk, of hij op de card zou blijven staan ook niet. Houd Dutch Fight Network in de gaten voor meer nieuws over UFC Fight Night 105.

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsUFC

Leave a Reply

RELATED BY