Tony Ferguson: de UFC is toch over de brug gekomen

Er wordt al een aantal weken dan niet maanden over gesproken, een match-up tussen de nummer twee Tony Ferguson en de nummer één Khabib Nurmagomedov. Het schijnt nu dan toch echt rond te zijn volgens ‘El Cucuy’.

Een tijd geleden werd er nog verteld door UFC president dat een match-up tussen de twee contenders niet door zal gaan, dat door de vraag om meer geld vanuit Ferguson. Zelfs nadat Khabib vervolgens 200.000 dollar van zijn eigen geld aangeboden had aan Ferguson bleek het niet door te gaan.

Volgens ‘El Cucuy’ heeft de UFC uiteindelijk geluisterd en is het resterende bedrag toch aangevuld in zijn contractbespreking. Ook vond hij het aanbod van Nurmagomedov een tikkeltje respectloos maar zegt vervolgens dat de beide atleten een goede verstandshouding hebben.

“They met my standards,” Ferguson told MMAjunkie Radio. “Khabib’s offer I threw right out the window immediately. That was some trashy kind of thing. But we’re good to go. We’re full swing ahead. … We worked out financial terms. I’ve earned my stripes in this division. I’ve put in my time. I’ve put in my work. I’ve put in my effort, especially when no fans were watching when I didn’t have cameras on me.”

De winnaar van deze match-up zal zichzelf klaarzetten voor een partij tegen regerende lightweight kampioen, Conor McGregor.

 

Comments

comments

Categories
MMA NieuwsPPVUFC

Leave a Reply

RELATED BY